Travel

این غذاها رو در سفر به ویتنام امتحان کنید

سفر به ویتنام به معنی غرق شدن در فرهنگ این کشور است و یکی از بهترین راه های این کار این است که به طور مستقیم به غذاهای محلی و معتبر غواص شوید

غذای ویتنامی به عنوان مناظر و مردم رنگارنگ است، با طعم و سبک متنوع در هر ظرف بسته به منطقه آن. مواد غذایی بخش مهمی از زندگی در کشور است، غذاهای آنها منعکس کننده فرهنگ و سنت است و اغلب پنج عنصر – چوب، آتش، زمین، فلز و آب – را در غذاهای معتبر محلی مردم اجرا می کنند.

کشور تجربه ای است که تمام حواس خود را به مناظر، بوی ها، سلیقه ها، صداها و لمس یک کشور پر از زندگی فرا می خواند. و مواد غذایی متفاوت است. قبل از گرفتن طعم واقعی ویتنام، تفاوت در غذا را در سه منطقه آن درک کنید.

شمال ویتنام

غذا در شمال ویتنام به شدت تحت تاثیر همسایگان بزرگ خود قرار دارد. استفاده از چاشنی های چینی و انتخاب فراوان از رشته فرنگی به طور گسترده ای با شمال همراه است، با ظروف پخت و پز به جای جایگزینی برنج که در سایر نقاط کشور محبوب تر است.

جغرافیا بسیاری از غذاها را در شمال شکل داده است، با کوه های سردتر به این معنی است که ادویه جات کمتر در دسترس است. اما هیچ گونه سازش در مورد طعم وجود ندارد. فلفل سیاه تاثیر بزرگی دارد، در حالی که استفاده از سس ماهی و میگو رب اضافه می کند یک لایه دیگر.

در قرن دهم، شمال ویتنام توسط مغولستان مورد حمله قرار گرفت، که در میان چیزهای دیگر با گوشت گاو همراه بود. قبل از آن، مرغ و ماهی جزء اصلی غذا در وعده های غذایی شمال بود، اما در حال حاضر مانند گوشت گاو حاوی Pho است.

برای وعده های غذایی معتبر، ویتنام شمالی برای شما مناسب است. فرهنگ کشور از کوه ها به وجود می آید و بسیاری از غذاهای باستانی هنوز هم ایجاد می شوند، با تاکید زیادی بر غذاهای دریایی و خرچنگ ها به ویژه.

غذاهای دریایی شمال غربی

نودل سوپ (فو)

فو – غذاهای ویتنامی نهایی در یک کاسه است. سوپ رشته فرنگی گوشتی معروف جهان است و به راحتی در سراسر کشور در دسترس است. آب لیمو، جوانه لوبیا، فلفل و سس ماهی همه در دسترس هستند به طعم و مزه

ساخته شده با مواد تشکیل دهنده که قسمت های شمالی ویتنام بیشتر شناخته شده است، Bún Riêu Cua یک ظرف فروتن است که مطمئنا برای برآورده شدن. سوپ طعم دارویی از فراوانی از گوجه فرنگی های ضخیم، پیاز، خرچنگ برنج، خرچنگ برنج و چربی خرچنگ ساخته شده است. این یک ظرف گرم و گرم است که می تواند به شدت با عصاره زمستانه شبانه که شما در خانه استفاده می شود.

XÔI

مانند فو، Xôi یک ظرف دیگر در سراسر کشور در دسترس است با فروشندگان کنار جاده، رستوران های لوکس و مردم محلی همه ایجاد توپ برنج چسبناک است. Xoi یک غذای خیابانی است که از مبدا به شمار می رود، یک ظرف ساده ای است که در خیابان ها بهترین استفاده را می برد.

GOI (NOM)

شما هرگز طعم های جدیدی در ویتنام نخواهید داشت، اما مارک یک سالاد مخصوص را توصیه می کند


تعطیلات خود را همراه با آژانس مسافرتی “ویتنامیز پرایوت تورز” باشید، متفاوت ترین تور ویتنام و جنوب شرق آسیا را با ما نجربه کنید.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s